Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  2019-2020-as tanévnyitó ünnepség

  A 2019-2020-as tanév megnyitása

  „Egy közös értékünk van: a gyermek.” Mondta László Jánosné, igazgató asszony a tanévnyitó ünnepségen.

  Ebben a tanévben is, iskolánkban - hagyományaikhoz híven - informális és nem formális tanulás, élményalapú oktatás folyik majd. Projekt hetek és témahetek követik egymást természetesen a nemzeti ünnepélyek megtartásán túl. A csoportokban végzett programok, a közösen megoldott feladatok nagyban segítik a gyermekek fejlődését.

   

  A képen a következők lehetnek: 7 ember, , mosolygó emberek, ülő emberek, asztal és túra/szabadtéri

   

  Igazgató asszony köszönetet mondott a helyi és a környező települések polgármestereinek, a mindig helytálló pedagógusoknak és az önkéntes segítőknek. Az I. osztályos tanulókat iskolánk - ahogy már hagyománnyá vált - ajándékkal üdvözölte, amelyet leendő osztályfőnökük adott át számukra.

  A tanulók érdekében a délelőtti tanítás 08.15. órától 12.50. óráig tart, ebédszünet után következik a 6. óra, majd a napközi, a minden igényt kielégítő szakkörök azoknak a gyerekeknek, akik jelentkeztek. A 0. óráról mindenki az órarendjéből értesül.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  https://sek.elte.hu/srpszkk (ELTE Savaria Egyetemi Központ - Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések