Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  Pályaorientációs nap az iskolában

   

  Pályaorientációs nap az iskolában

   

  Iskolánkban - hagyományainkhoz híven - pályaorientációs napot szerveztünk. A délelőtt folyamán Tóthné Gecse Márta, védőnő tartott előadást tevékeny munkájáról, Kovács Bernadett a szociális és gyermekvédelmi tevékenységéről beszélt. Az iskola rendőrei:Tőkés Attila és Rozner Szabolcs a rendőrségi munka rejtelmeibe vezették be a diákokat és persze elmondták, hogyan válhatnak rendőrré, akik ezt a hivatást választják.

   

  A képen a következők lehetnek: 6 ember, ülő emberek és gyermek

  Balogh Benjamin, iskolánk volt diákja a kertészet szépségeibe kalauzolta a tanulókat. Pálóczi Sándor előadása a közigazgatási és hivatali területekről szólt. Bemutatkozott a Hermann Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakgimnázum, Szakközépiskola és Kollégium is ezen a napon. Baranyai József, vállalkozó és Kelemen Éva a vendéglátás,a szakács és a cukrász hivatást képviselték interaktív programjukban. A programot - osztályfőnöki óra keretében - önismereti játékokkal, kvízjátékkal, szakmai szókeresővel, "Mi leszek, ha nagy leszek?" rajzok elkészítésével zárták a diákok.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  https://sek.elte.hu/srpszkk (ELTE Savaria Egyetemi Központ - Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések