Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  RENDHAGYÓ IRODALOMÓRA

  2021. október 12-én iskolánkban rendhagyó irodalomórát tartott az 5. és 6. évfolyam számára Devecseri Zoltán, Baka Györgyi és Büki Attila. Mindhárman költők és jól ismerték Nagy Gáspárt, így az óra címe: „Gondolatok Nagy Gáspárról” volt.

  Meséltek Nagy Gáspárral kapcsolatos élményeikről, saját költészetükről. Hallhatták a diákok Nagy Gáspár néhány versét Baka Györgyi előadásában. A költők saját verseikből is tolmácsoltak. A tanulók érdekes, jól átgondolt kérdéseket tettek fel. Élmény volt mindenkinek a jelenlévők közül a rendhagyó irodalomóra.

  Köszönjük Gergye Rezső, a vasvári Nagy Gáspár Művelődési Központ igazgatójának közreműködését, amely lehetővé tette, hogy iskolánkat választották a költők.

   

   

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  https://sek.elte.hu/srpszkk (ELTE Savaria Egyetemi Központ - Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések