Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  Tájékoztatás az iskolába való belépésről

                             Tisztelt Látogató!

  Az emberi erőforrások minisztere határozatot adott ki (29/2021. (XI. 19. ) sz. határozat) a járványügyi időszak köznevelési védelmi intézkedéseiről, amelyben foglaltak szerint 2021. december 1-től visszavonásig a köznevelési intézményekben kötelező ellenőrizni a védettségi igazolvány (vagy azzal egyenértékű dokumentum) meglétét azon belépő esetében, akik nem tartoznak a határozat által megjelölt kivételek közé.

  (Ellenőrzés alá nem tartozó személyek: az intézményben foglalkoztatottak, a tanulói jogviszonnyal rendelkezők, az intézményben nevelési-oktatási tevékenységet végzők, továbbá akik rendkívüli esemény következményeinek elhárítása céljából érkeznek az intézménybe. Az intézmény tanulóit egy szülő az intézmény bejáratáig kísérheti.)

  Ezúton hívjuk fel a figyelmét, hogy amennyiben nem kívánja velünk megosztani az Ön védettségére vonatkozó adatokat, nem léphet be az Intézménybe! Amennyiben Ön a belépés mellett dönt, kérjük, készítse elő védettségét igazoló dokumentumait (védettségi igazolványát vagy azzal egyenértékű igazolásait) és ahhoz kapcsolódó személyazonosító okmányát!

  Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott adatokat csak és kizárólag az ellenőrzés során, szemrevételezéssel kezeljük. Nem rögzítjük és nem tároljuk azokat.

  Megértését és együttműködését köszönjük!

   

   

   

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  https://sek.elte.hu/srpszkk (ELTE Savaria Egyetemi Központ - Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések