Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  PÄT

  A bécsi székhelyű Pät állatvédő szervezettel iskolánk több éves sikeres együttműködésre tekinthet vissza. Az állatvédők célja az, hogy felhívják a gyerekek figyelmét az állatok szeretetére és helyes tartására, a megfelelő életkörülmények kialakítására. A Csehimindszenti Általános Iskola felső tagozatos diákjai színvonalas, részben német nyelvű műsorral fogadták az iskolába érkező 3 osztrák állatvédőt, amelyben interaktív módon vettek részt az iskola tanulói. A gyerekek ezután rövid tanfolyamot végeztek el, amely az állatok érzéseinek és igényeinek felismerésével foglalkozott.

  A május 20.-án érkezett állatvédők elsősorban a kutyák sorsát viselik szívükön. A rossz körülmények között élő, szükséget szenvedő ebeknek új kutyaház biztosításával próbálnak segíteni. Idén 12 új kutyaházat ajándékoztak az arra érdemeseknek. A tanulók segítségével kiosztott kutyaházaknak a gazdik nagyon örültek, hiszen így házi kedvencük életét tudták színvonalasabbá tenni, a diákok pedig megtapasztalták, hogy milyen jó érzés adni, és segíteni másokon. 

  Kardos Szabina tanárnő

  Fényképek: Galéria / Iskolai albumok

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  https://sek.elte.hu/srpszkk (ELTE Savaria Egyetemi Központ - Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések