Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  ÜNNEPI DÉLELŐTT

  Június 2-án délelőtt a Diákönkormányzat szervezésében a Szülői közösség képviselői, Kovács Bernadett és Horváth Noémi, valamint a tanulók köszöntötték versekkel és virágokkal iskolánk pedagógusait. Köszönjük a Diákönkormányzat és Kanizsainé Kósa Veronika tanárnő munkáját az ünnepi műsor megszervezésében.

  A Nemzeti Összetartozás Napja (június 4.) alkalmából együtt énekeltük a Kézfogás c. dalt, amelyet az ország, a Kárpát-medence és a világ magyarjai ezen az emléknapon közösen énekelnek 2019 óta.

  https://kezfogas.eu/

  https://www.youtube.com/watch?v=QBVpabsx734

  Pünkösdölés

  Hagyományos esemény iskolánkban a pünkösdi népszokások felelevenítése. A Hagyományőrző szakkör tagjai Fehér Beatrix tanító néni vezetésével színvonalas, pünkösdölő énekeket, szokásokat bemutató programja zárta a délelőttöt. A szakkörös gyerekek pünkösdi műsorukat június 19-én Vasváron az Örökségnapon is bemutatják.

  https://www.vaol.hu/helyi-kozelet/2022/06/oroksegnapot-szervez-a-vasvar-nepfoiskola-kulturalis-es-gasztroprogrammal-a-helyi-ertektar-bovitesevel

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  https://sek.elte.hu/srpszkk (ELTE Savaria Egyetemi Központ - Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések