Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  AZ ÖSSZEFOGÁSBAN NAGY ERŐ LAKOZIK

  Hagyomány iskolánkban, hogy június első napjainak egyikén diák és sportnapot tartunk. Ez egyben az iskolai gyereknap is, amelyre a diákok javaslatai alapján állít össze programot a diákönkormányzat a vezető pedagógus, Kanizsainé Kósa Veronika tanítónő irányításával.

  Június 10-én az időjárás miatt tolódott a kezdés, de annál nagyobb lelkesedéssel népesítették be a tanulók az iskolaudvart, amikor kisütött a nap. Sorversennyel hangolódtak rá a gyerekek, pedagógusok a programra., amelyben minden tanuló részt vett. Édesség volt a jutalom az egyes játékos állomásokon. Zsákban futottak, lufit borotváltak, célba dobtak, lekváros kenyérrel etették egymást bekötött szemmel, kapura rúgtak, dobtak stb.

  Négy órakor a szülők is nagy számban érkeztek, hogy részt vegyenek a családi napon, amely az évfolyamok látványos bemutatóival kezdődött. A tombolatárgyaktól leterhelt asztal látványa mindenkit arra sarkallt, hogy sok tombolajegyet vásároljon. Közben a diákok a szülőkkel játszottak egy focimeccset. A büfében üdítőt és hot-dogot vásárolhattak hosszú sorban állás után. A tombolasorsolás több, mint egy óráig tartott. Estére a résztvevők, a szervezők elfáradva örvendeztek a nap sikerének. Köszönet a szervezésért Hetényiné Csejtei Zsanettnek, Horváth Noéminek, Kanizsainé Kósa Veronika tanítónőnek, a pedagógusoknak, a megvalósításban résztvevő szülőknek, az önkormányzatoknak, a tombolatárgyakat felajánló vállalkozóknak és adományozóknak. Az összefogásban nagy erő lakozik. A bevétel egy részéből tanulói boxokat fog vásárolni a Szülők Közössége a nyáron, hogy a növekvő tanulói létszám ne okozzon hiányt ezen a téren sem.

   

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  https://sek.elte.hu/srpszkk (ELTE Savaria Egyetemi Központ - Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések