Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  Tájékoztató

  Tájékoztató COVID megbetegedésekkel és az esetleges karantén elrendelésekkel kapcsolatosan

  A Vas Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály – Közegészségügyi és Járványügyi Osztálya tájékoztatója alapján értesítjük a szülőket, tanulókat.

  Jelenleg a 2022.04.07-én megjelent, SARS-CoV-2 okozta fertőzések esetén követendő járványügyi szabályokat tartalmazó Eljárásrend van érvényben, melynek felülvizsgálata megkezdődött.

  Az új Eljárásrend kiadásáig érvényes módosítás, hogy a tünetmentes iskolai kontaktszemélyek esetében a karanténkötelezettség megszűnt, az intézményt látogathatják, azonban a kontaktustól számított 5 napig maszkot kell viselniük.

   

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  https://sek.elte.hu/srpszkk (ELTE Savaria Egyetemi Központ - Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések