Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  ISKOLAI ESEMÉNYEK

  A téli szünet előtti utolsó tanítási nap december 21. volt iskolánkban. A gyerekek játékkal, sütemény készítésével, karácsonyi hangulatban töltötték a délelőttöt. Az alsó aulában közös éneklés után a színjátszó szakkör tagjai adtak elő két színdarabot. Kedves, megható történetek voltak, amit jól felkészülten, nagyon ügyesen adtak elő a diákok. Ezután csillagszórók ragyogták be a teret! Az osztályokban a tanulók jelképes ajándékot kaptak a DÖK és Csehi Község Önkormányzata, Nagy László polgármester úr támogatásával. A szülői közösség labdákkal ajándékozta meg az iskolát. Köszönjük! A POKER Jeans Kft.-nél valamint a Coop boltban is énekeltek, szerepeltek diákjaink. Köszönjük Méhes Szilviának és a Coop bolt dolgozóinak a finomságokat, amit kaptak az előadók!

  December 20-án délután iskolánk tanulói "Fenyőtúrára"mentek a faluban. Megtekintették a fenyőfákat, érdekes és hasznos információkat hallottak Légler Gyula tanár úrtól, Ódor Noémi tanárnőtől és Kelemen Krisztina tanítónőtől. A diákok lelkesen és érdeklődve figyelték az elmondottakat.

  Idén is megtartottuk az Országos Magyar Méhészeti Egyesület szervezésében a Mézes Reggeli délelőttöt 2022. november 30-án. Az alsós diákok egy kisfilmet néztek meg a méhek életéről és fontosságukról, majd Nagy Gábor méhész tartott előadást a méhekkel való élet minden apró rejtélyéről. Köszönjük Nagy Gábornak az érdekes és tartalmas előadást, valamint az általa felajánlott finom mézet!

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések