Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  László Jánosné elismerésben részesült

     

  https://www.vaol.hu/helyi-kozelet/2023/03/dijak-es-elismeresek-a-forradalom-unnepen-kituntetesi-unnepseget-tartott-vas-varmegye-onkormanyzata-sarvaron

  Az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából Vas Vármegye Önkormányzata kitüntetési ünnepséget tartott kedden, a Zene Házában. Az ünnepi ülésen átadták a vármegyei közgyűlés által alapított, március 15-e alkalmából adományozott díjakat és elismeréseket.

   A díjak átadásával kapcsolatban hangsúlyozta Kondora István, Sárvár polgármestere: az ünnepségen azokat a kiválók közül a legkiválóbb embereket ismerik el, akiket munkatársaik, elöljáróik ajánlottak a közgyűlés figyelmébe.

  Majthényi László, a Vas Vármegyei Közgyűlés elnöke arról beszélt: Ahogy a forradalom és szabadságharc hősei példaként tudnak állni a nemzedékek előtt, azt kívánom a díjazottaknak, hogy ők is legyenek példaképek a környezetüknek, a családjuknak és a mellettük dolgozóknak. Azt kívánom, hogy mutassuk meg: nem csak egy országnak, de egy vármegyének is lehet egészséges nemzettudata és identitása – fogalmazott.

  Vas Vármegye Szolgálatáért Oktatási Tagozata kitüntetést kapott:

  László Jánosné, a Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola intézményvezetője.

   

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések