Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  ÁPRILISI VERSENYEK

       2023. április 21-én, pénteken tartották meg a Vasvári Könyvtár és Művelődési Központ Gyermekkönyvtárának Mesemondó versenyét, melyen alsó tagozatos kisdiákjaink is részt vettek. Szorgalmasan, kitartóan készültek a gyerekek a felkészítő pedagógusok: Kelemen Krisztina, Takács Lászlóné, Frigyné Farkas Mónika segítségével. Nagyon ügyesen, jól hangsúlyozva, szép kiejtéssel - és a hagyományőrző szakkörösök csinos viseletében - mondták el meséiket. A munka eredménye meg is lett, szép eredményeket értek el a lányok:

  1. helyezett:Varga Kendra 3.osztály, Mészáros Csenge 4.osztály

  2. helyezett: Sándor Zoé 3.osztály

  3. helyezett: Velladics Dóra 3.osztály, Kalányos Melissza Katalin 3.osztály

  Oklevélben részesült Kerkai Emma 3.osztály.

  Április 20-án, csütörtökön pedig Tóth Gréta 1. osztályos tanulónk vett részt ugyanezen a versenyen, oklevélben részesült.

   

       Április 20-22. között rendezték meg a "PANNONIA SACRA" Kárpát-medencei történelmi versenyt Lakiteleken. A csapatot Velladics Emma, Sipos Réka, Varga Jázmin Vanessza alkotta, felkészítő tanár Borhi Tamás tanár úr volt. A versenyen a döntőbe jutottak, és a X. helyezést érték el.

  Büszkék vagyunk tanulóinkra, kitartásukra és kiállásukra!

   

       2023. április 22-én, a Föld Napján játékos vetélkedőre hívták a Vasi- Hegyhát Natúrpark (Oszkó) szervezésében a természet iránt érdeklődő felső tagozatos diákokat. Iskolánkat a Hermanosok csapata képviselte, akik nagyszerű teljesítménnyel a 2. helyet érték el. A csapat tagjai Hemella Csenge 5.osztály, Horváth Liliána 6.osztály és Kurucz Kendra 6.osztály tanulók voltak. Felkészítő tanár Légler Gyula tanár úr volt. A vetélkedő természetismereti témái: a 2023-as év állatai, vadnyomok felismerése, színes vadvirágok, térségünk ismertebb madarai. A versenyen játékos, részben ügyességi természetismeret témájú feladatok is szerepeltek pl.: célbadobás, labirintus, puzzle kirakós. A vetélkedő gyönyörű időben és környezetben, rendkívül jó szervezéssel valósult meg.

  Gratulálunk!

   

       Ismét büszkék lehettünk iskolánk tanulóira és pedagógusaira!

  Vasváron, 2023. április 29-én, szombaton a Nagy Gáspár vers-és prózamondó versenyen iskolánkat hat tanuló képviselte. Veidinger Áron 2. osztályos tanuló bronz minősítést, Mészáros Csenge negyedikes tanulónk ezüst minősítést szerzett. A hatodik osztályos Horváth Liliána és Velladics Ádám bronz minősítést kapott, Kurucz Kendra és Varga Jázmin emléklappal tért haza. Felkészítők: Fehér Beatrix, Takács Lászlóné és Borhi Tamás voltak. Szeretnénk megköszönni a szülők, nagyszülők munkáját is, akik segítettek a szövegek memorizálásában a gyerekeknek.

  Borhi Tamás tanár úr, aki a "már régóta fiatal" kategóriában indult ugyanezen a versenyen, arany minősítést szerzett.

  Gratulálunk mindenkinek!

   

   

   

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  https://sek.elte.hu/srpszkk (ELTE Savaria Egyetemi Központ - Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések