Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  ÁPRILISI VERSENYEK

       2023. április 21-én, pénteken tartották meg a Vasvári Könyvtár és Művelődési Központ Gyermekkönyvtárának Mesemondó versenyét, melyen alsó tagozatos kisdiákjaink is részt vettek. Szorgalmasan, kitartóan készültek a gyerekek a felkészítő pedagógusok: Kelemen Krisztina, Takács Lászlóné, Frigyné Farkas Mónika segítségével. Nagyon ügyesen, jól hangsúlyozva, szép kiejtéssel - és a hagyományőrző szakkörösök csinos viseletében - mondták el meséiket. A munka eredménye meg is lett, szép eredményeket értek el a lányok:

  1. helyezett:Varga Kendra 3.osztály, Mészáros Csenge 4.osztály

  2. helyezett: Sándor Zoé 3.osztály

  3. helyezett: Velladics Dóra 3.osztály, Kalányos Melissza Katalin 3.osztály

  Oklevélben részesült Kerkai Emma 3.osztály.

  Április 20-án, csütörtökön pedig Tóth Gréta 1. osztályos tanulónk vett részt ugyanezen a versenyen, oklevélben részesült.

   

       Április 20-22. között rendezték meg a "PANNONIA SACRA" Kárpát-medencei történelmi versenyt Lakiteleken. A csapatot Velladics Emma, Sipos Réka, Varga Jázmin Vanessza alkotta, felkészítő tanár Borhi Tamás tanár úr volt. A versenyen a döntőbe jutottak, és a X. helyezést érték el.

  Büszkék vagyunk tanulóinkra, kitartásukra és kiállásukra!

   

       2023. április 22-én, a Föld Napján játékos vetélkedőre hívták a Vasi- Hegyhát Natúrpark (Oszkó) szervezésében a természet iránt érdeklődő felső tagozatos diákokat. Iskolánkat a Hermanosok csapata képviselte, akik nagyszerű teljesítménnyel a 2. helyet érték el. A csapat tagjai Hemella Csenge 5.osztály, Horváth Liliána 6.osztály és Kurucz Kendra 6.osztály tanulók voltak. Felkészítő tanár Légler Gyula tanár úr volt. A vetélkedő természetismereti témái: a 2023-as év állatai, vadnyomok felismerése, színes vadvirágok, térségünk ismertebb madarai. A versenyen játékos, részben ügyességi természetismeret témájú feladatok is szerepeltek pl.: célbadobás, labirintus, puzzle kirakós. A vetélkedő gyönyörű időben és környezetben, rendkívül jó szervezéssel valósult meg.

  Gratulálunk!

   

       Ismét büszkék lehettünk iskolánk tanulóira és pedagógusaira!

  Vasváron, 2023. április 29-én, szombaton a Nagy Gáspár vers-és prózamondó versenyen iskolánkat hat tanuló képviselte. Veidinger Áron 2. osztályos tanuló bronz minősítést, Mészáros Csenge negyedikes tanulónk ezüst minősítést szerzett. A hatodik osztályos Horváth Liliána és Velladics Ádám bronz minősítést kapott, Kurucz Kendra és Varga Jázmin emléklappal tért haza. Felkészítők: Fehér Beatrix, Takács Lászlóné és Borhi Tamás voltak. Szeretnénk megköszönni a szülők, nagyszülők munkáját is, akik segítettek a szövegek memorizálásában a gyerekeknek.

  Borhi Tamás tanár úr, aki a "már régóta fiatal" kategóriában indult ugyanezen a versenyen, arany minősítést szerzett.

  Gratulálunk mindenkinek!

   

   

   

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések