Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  Manótanoda

   

  Jó a kapcsolatunk a környező óvodákkal. A bérbaltavári, csipkereki és csehimindszenti óvodákból a leendő első osztályosokat minden évben februártól májusig havonta egyszer várjuk a „Manótanoda” foglalkozásaira, melynek célja, hogy leendő kisiskolásaink félelem- és szorongásmentesen kezdjék el az iskolás éveiket.

   

  A foglalkozásokat mindig két pedagógus tervezi meg és vezeti le. Legtöbbször az óvónénik is eljönnek, főleg a legelső alkalommal. A leendő osztályfőnök minden órán jelen van, hogy kölcsönösen megismerjék egymást a leendő tanítványokkal. A programok között szerepel a játékos tanulásra hangolás, kézműves- és sportfoglalkozás is. Megismerkedhetnek a manócskák az interaktív tábla nyújtotta tanulást, képességfejlesztést segítő alkalmazásaival is.

  Aztán augusztus végén várjuk őket a néhány napos „Manótáborba”.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  https://sek.elte.hu/srpszkk (ELTE Savaria Egyetemi Központ - Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések